Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zondag 3 juli 2011

Groetjes

Goede middag allemaal, /Good afternoon to all,

Daar was ik weer eens met een kaartje. Het is alweer een poosje geleden maar ik kan me met alle rommel om me heen er niet zo goed toe zetten. Alles is vol en niks kan ik vinden. Maar het is weekend en eindelijk geen werklui in m'n huis. Dus kon ik eindelijk weer eens lekker aan de freubel.
Deze week had ik bij crealies de candy gewonnen en dus heb ik de nieuwe mal meteen maar uitgeprobeerd. Het afdrukje is een hele nieuwe van Whimsy. Hij komt pas vanaf 6 juli in de webshop. Hoe ik er dan aan kom? Bij kaarten maken met tiets, op clubs, daar hebben ze een challenge en daar is hij speciaal voor gemaakt en kon iedereen die een kaart ermee wil maken voor de challenge hem dit keer gratis krijgen. Ik heb em ingekleurd met aqua markers. Verder heb ik de kaart nog gepimpt met wat swirls en een paar parels die ik heb gemaakt met een perlen pen.

Here I'am finaly with a card. It has been a while ago but I couldn't put me trough because of all the mess here. Everything is full and I couln't find anything. Finaly it's weekend and that means no work to do today. So today I could finaly craft!

This week I won the candy at Crealies so I tried it out now. The digi is a whole new one from Whimsy wich will come out on 6 july. How I can have it already? Well, at Making cards with tiets, on clubs you could get it for free if you were making a card with it. I've colored it with aqua markers. And I've pimped it up with some swirls and some pearls, made with my perlen pen.
Dit is mijn kaart geworden en ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden. Laat gerust een reactie achter, ik vind ze super leuk om te mogen lezen.
Verder zend ik deze kaart dus in op clubs, bij DDCC en bij digital tuesday.
This is my card, I'am very curious what you think of it. Feel free to leave me a message, I love it to read them.
I will send this card to Clubs, at DDCC and at digital tuesday.

5 opmerkingen:

Chantal zei

Hoi Heleen,

Wat een geslaagd kaartje is dit weer! Heel leuk afdrukje en heel erg mooi van kleur zo met dat roze en dat blauw! Succes met de challenges!

Groetjes,
Chantal

Riet zei

Wat een prachtige kaart Heleen.

Liefs Riet.

Tinie zei

Een prachtige kaart!!! Leuk die vormen en een super afdrukje!!!

Groetjes Tinie

Kelly Schelske zei

This is super Heleen!! Thanks for playing along with us at DDCC!

Nana Connie zei

Beautiful card! Such a precious image. Love your take on the sketch.