Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

vrijdag 16 januari 2015

Big kiss


Hallo allemaal,


Hebben jullie dat nou ook wel eens, dat je eigenlijk je huishouding moet doen en dat je je er niet toe kunt zetten? Nou vandaag heb ik zo'n dag... Die knutsel tafel roept me de hele tijd. Nou ja dan moet ik daar natuurlijk wel naar luisteren, haha. En laten we eerlijk zijn die was ligt er vanmiddag ook nog wel en de stofzuiger... die kan ook morgen wel door het huis. Ze zien het toch niet als ik een keer niks heb gedaan.
 Vandaag scheen hier het zonnetje zo lekker mijn kamer in en als ik de zon zie dan denk ik meteen aan zomer en vlindertjes. Nu heeft Joy!Crafts eind november een wel heel leuk stencil uitgebracht met vlinders. Ik heb hem uitgesneden en toen in stukjes geknipt zodat ik ze in de hoekjes kon plakken.
Alles heb ik gecombineerd met het prachtige papier wat ook eind november uit kwam en het geheel afgemaakt met wat bloemetjes en een passende tekst.

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

5 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat een mooi kaartje.
Groetjes Miranda

Sylviahobbycards zei

Hoi Heleen,

De kaart is heel leuk met dat mannetje en de Big Kiss.

Groetjes,Sylvia.

Richtsje zei

Weet je Heleen, soms moet je gewoon doen waar jij je goed bij voelt en ik denk dat daar dit kaartje het resultaat van is! En het ziet er lief, leuk en erg mooi uit! Je kaart van gisteren verdient ook nog wel even een compliment! Prachtig met die romantische look! Helemaal in de valentijnsfeer!

Groetjes Richtje

Lisbeth van den heuvel zei

hoi Heleen
mooie kaartjes
grtjs Lisbeth

Claudia Rogier zei

Hoi,

Haha, heel herkenbaar, Zou nu ook beter mijne strijk gaan doen. hahaha Je kaartje is kei mooi.

grtjs
Claudia