Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

woensdag 21 januari 2015

Mannenkaartje


Hallo allemaal,


Horen jullie nou ook zo vaak dat mensen het moeilijk vinden om een mannenkaart te maken? Ik wel namelijk. Maar op zich vind ik dat wel meevallen. Natuurlijk ga je voor een mannenkaart niet met allerlei bloemetjes en pareltjes aan de slag maar er zijn bij Joy!Crafts genoeg materialen die wel leuk zijn voor een man.
Ik heb dit keer gekozen voor de warme kleuren oranje en zwart. Ik heb gewoon met een ponsje de hoekjes er uit gesneden maar dat zou ook heel goed kunnen met bijvoorbeeld het ronde basic stencil van Joy!Crafts. De leuke vissers collectie maakt je kaart echt mannelijk en omdat ik die uitgesneden heb ik zwart zijn het mooie duidelijke silhouetten. Nog een mooi stoer stukje draad om de kaart en een passende tekst en klaar is je kaart.Leuk dat je weer even een kijkje hebt genomen en graag tot een volgende keer.

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

3 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi heleen
nou je mannenkaart is zeker geslaagd ziet er lekker mannelijk uit maar zelf blijf ik moeite houden met mannenkaarten hihi
grt corry

Sylviahobbycards zei

Hoi Heleen,

Leuke mannenkaart.Heel leuk met het visthema.

Groetjes,
Sylvia.

Antoinette Voorn zei

Hij is leuk geworden Heleen!