Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

maandag 12 januari 2015

Een zoon!


Hallo allemaal,


Het nieuwe jaar is alweer een even op streek en het "normale" leven gaat zo z'n gangetje. Dit is mijn allereerste post voor dit jaar dus wil ik jullie allemaal de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar toewensen! 
Toch dacht ik hier bij mijn eerste kaart in het nieuwe jaar dat het eens tijd werd voor wat anders... en dat is dit keer eens een andere vorm kaart. Een vierkante kaart is natuurlijk altijd leuk en ook veilig om te maken, omdat je die maten wel kent maar wat is er nou leuker dan eens een nieuwe uitdaging.
Ik heb mijn kaart van 27x13,5 gerild op 5,9cm, 9,7cm, 17,3cm en 21,1cm.

Het is nu eens een babykaart geworden met een erg leuk en stoer plaatje wat ik op het internet tegen kwam. Om het een nog stoerdere look te geven heb ik het lieve wit en blauw gecombineerd met kraft. Maar om dat stoere kereltje ook weer iets liefs te geven heb ik er een mooie rand met vlinders omheen gedaan. Ook de leuke love fantasy rand met vlindertjes kreeg een mooi plaatsje op beide zijkanten.


De zelf gemaakte bloem heb ik ook in de kleuren van de kaart gehouden om er een mooi geheel van te maken.


Leuk dat je weer even een kijkje bent komen nemen en graag tot de volgende keer.

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

5 opmerkingen:

corryskaart zei

Hoi Heleen
Nou je kaart is erg geslaagd zowel de vorm als de uitwerking,erg lief en mooi
Grt corry

Richtsje zei

Super mooi Heleen! Zelf maak ik dit model ook graag, is inderdaad erg leuk om te doen! En deze van jou ziet er prachtig uit!

Groetjes Richtje

Henriëtte zei

Wat een gaaf kaartje en wat een superleuk plaatje heb je verwerkt.

groetjes Henriëtte

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie felicitatiekaart voor een geboorte. Mooi zoals je het plaatje verwerkt hebt met die stans en de kleurencombinatie Heleen...
Lieve groetjes Miranda

aryh884 aryh884 zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.