Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

donderdag 22 januari 2015

Kinderkaarten


Hallo allemaal,

Ik moet zeggen dat ik op het ogenblik lekker het freubelvirus te pakken heb de ene na de andere kaart komt er uit mijn handen. Het is toch zo heerlijk hè om deze hobby uit te mogen voeren. Ik was vroeger al gek op knutselen maar als kind zijnde was ik ook gek op het krijgen van een verjaardagskaartje. Als ik jarig was dan zat ik al op tijd bij de brievenbus en kreeg de postbode nauwelijks de kans om de post in de bus te gooien of ik had het al in mijn handen. Natuurlijk gaat tegenwoordig alles veel meer digitaal maar mijn kinderen vinden het ook super om een kaartje te mogen ontvangen en daarom ben ik vandaag eens lekker bezig geweest met een setje van 2 kinderkaarten.

allereerst heb ik een kaartje gemaakt met rupsje nooit genoeg. Welk kind kent hem niet. Ik heb de kaarten wel eenvoudig gehouden want vooral voor kleine kinderen blijft een kaart dan overzichtelijk.
Ik heb met deze set kaarten rijkelijk gebruik gemaakt van de basic rondjes van Joy!Crafts en oh oh oh wat zijn ze leuk en je kunt er eindeloos mee combineren. Ook heb ik het gave design papier van Mery's er weer eens bij gepakt.
De 2e kinderkaart heb ik een lieveheersbeestje op gemaakt met de basic rondjes. Een leuke tekst er boven en wat pareltjes en klaar is je kinderkaart.

Leuk dat jullie weer even een bezoekje hebben gebracht en graag tot een volgende keer.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

6 opmerkingen:

Henriëtte zei

Wat een leuke, vrolijke kaarten Heleen. Leuk verzonnen dat rupsje en lieveheersbeestje.
Bij mij lijken mijn vingers wel op slot te zitten, komt al een paar dagen weinig uit mijn handen. Kan je niet een beetje inspiratie opsturen? hihi

Groetjes Henriëtte

Sylviahobbycards zei

Hoi Heleen,

Leuke kinderkaarten.Leuke,frisse kleurtjes.

Groetjes,
Sylvia.

Monique zei

Hoi Heleen, wat zien die er heerlijk vrolijk uit. Daar wordt je blij van.

Lieve groetjes Monique
www.crealoetje.blogspot.nl

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke, vrolijke kinderkaarten Heleen, vooral het rupskaartje spreekt me erg aan met al die rondjes...leuk idee.
Lieve groetjes Miranda

Lisbeth van den heuvel zei

hoi Heleen
mooie en prachtige kaartjes
grtjs Lisbeth

Claudia Rogier zei

Supertoffe kaartjes. Heel mooi.

grtjs
Claudia