Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

donderdag 4 juni 2015

Zwanger...

Hallo lieve allemaal,

Leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen. Nu moeten jullie na het lezen van de titel niet allemaal gelijk denken dat ik zwanger ben, want dat is niet zo! Hou op zeg ik ben 46 en heb al 3 kids op de wereld gezet. Nee hoor ik wacht gewoon nog een paar jaar en dan hoop ik ooit wel oma te worden.
Maar waarom dan wel deze titel?
Bij Joy!Crafts hebben ze deze maand hele gave kleine stempeltjes uitgebracht. Het zijn allemaal puzzelstukjes en zeg nou zelf als je zwanger bent dan is het natuurlijk wel het leukste om het iedereen op een originele manier te vertellen. Nou Ik kan kan je zeggen dat deze stempel set echt origineel is!

Het leven op zich is al een puzzel en zo af en toe komt er weer een puzzelstukje bij. Ik heb de leuke kleine stempeltjes uitgeknipt en met 3D tape in de stempel frames geplakt. 

Ik heb een beetje ongebruikelijke maat van kaart gebruikt, hij is namelijk 13,5x17,5 en dus is het een enkele kaart geworden waar ik een standaard achter heb geplakt.

Ik hoop dat jullie weer de nodige inspiratie hebben opgedaan hier. Ik vond het gezellig dat je er was en zie je graag snel weer terug.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

1 opmerking:

Sylviahobbycards zei

Superleuke kaart,Heleen. Mooi bloementoefje. Leuk detail de addie erbij.

Groetjes,Sylvia.