Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

maandag 4 maart 2013

een klok

Hallo lieve bloggers,

Het lijkt er op dat vandaag de lente dan eindelijk begonnen is. Wat was het vandaag toch super lekker weer. Ik heb er vanmiddag dan ook heerlijk even van genoten en heb warempel de eerste zonnestralen opgevangen, ja ja ik heb even in de tuin gezeten. Een jas was zelfs niet eens nodig! Na zo'n 3 kwartier was de zon bijna weg uit de tuin en moest ik weer naar binnen...
Maar ook dat was niet erg want daar was ik namelijk bezig met een leuk projectje. Ik was gisteren namelijk begonnen met een klok.
Die stond al een hele poos op mijn verlanglijstje maar nu was het dan eindelijk toch zo ver en heb ik mijn klok gemaakt! En ohh ohh wat was dat leuk om een keer te maken. Weet je wat nou het allerleukste is...
Hij doet het ook nog echt. Ik had namelijk nog een binnenwerk liggen van een klok die vorig jaar gesneuveld was. Ja mijn zoon was zo leuk om binnen te voetballen, hahaha.
Maar goed nu kwam mijn binnenwerk wat ik bewaard had dus goed van pas. Nou nu zal ik jullie niet verder vervelen mijn verhaal en eindelijk mijn klok laten zien.

Ben heel benieuwd of jullie hem net zo leuk vinden als dat ik hem vind.
De digi is Toby en die is ingekleurd met mijn copics.
Het dp is van de Action.Nu had ik laatst een kaart gemaakt die ik oa ook ingestuurd had naar Miekelotte, maar nu mocht die daar niet meedoen omdat je daar maar bij 3 challenges mee mag doen. 
Nu heb ik deze klok dus niet alleen voor mezelf gemaakt maar ook voor het blog van Miekelotte. Daar moest je 1 basiskleur (roze) en je favoriete dier (vlinder) gebruiken.

Verder stuur ik mijn klok nog in bij 

Tot snel!

9 opmerkingen:

Britt zei

Heey Heleen,

Erg leuk geworden zeg!
Jammer dat je niet mee mag doen aan een challenge met deze kaart.

Groetjes Britt

Anoniem zei

Wat is deze klok mooi geworden met mooie details.Groetjes Joke

Bea zei

Prachtige klokkaart Heleen, is erg mooi geworden...

groetjes Bea.

corryskaart zei

Hoi Heleen
Wat een gezellige mooie klok echt een juweeltje voor in huis en misschien een tip als ik een klokje nodig heb kijk ik bij de blokker wibra of wat voor winkel ook en sloop het uurwerken eruit zo ben ik eens aan klokjes van 1 euro gekomen,hihi
Groetjes van corry

Dora zei

mooi gemaakt.
groetjes

Anita Meijer zei

Helaas moest ik werken en heb niets van het zonnetje meegekregen, nou ja wel achter het raam dan natuurlijk. Wat heb je dit schitterend gedaan Heleen, ziet er supermooi uit.
Liefs van Anita

Claudia Rogier zei

Leuke klok. Veel succes met de challenges;

grtjs
Claudia

jolanda zei

prachtige klok

Anne-Marije zei

Wat een leuke klok is dit geworden! Supermooi gedaan.
Bedankt voor het meedoen met de AnMaCreatief maart-challenge...
xxx Anne-Marije