Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

woensdag 20 maart 2013

zelf gemaakte bloemen

Hallo lieve bloggers,

Ik ben de afgelopen dagen toch met iets leuks bezig geweest! Ja ik kan wel zeggen dat het me goed in de greep heeft. Haha, dat klinkt wel erg cryptisch geloof ik he. 
Nou ik zal het vertellen. Ik zag op facebook dat Diny Sprakel wel erg leuke bloemen had gemaakt. Ze had dat van youtube gezien en was zo aardig om mij te vertellen wie de maker van het filmpje was. Ik kon niet wachten en ben gelijk gaan kijken.
Ja dat was het, ik was echt helemaal verkocht en wist zeker dat ik dat ook wilde.
Nou is het meestal zo, dat als je een filmpje ziet het allemaal erg makkelijk en simpel lijkt maar in de werkelijkheid valt het dan nog vies tegen. Maar ik ben toch lekker aan de slag gegaan. De eerste bloemen werden eigenlijk niet zo super mooi, maar langzaam aan kreeg ik het toch onder d knie en begon ik trots te worden op mijn rozen. Als dat eenmaal lukt wil je natuurlijk meer en dus ben ik ook gaan proberen om gardenia's te maken. 
En ik moet zeggen dat dat heel aardig is gelukt!
Dus je snapt het al, ik heb vandaag dan ook een mooie kaart met mijn eigen bloemen erop gemaakt.


Dit is mijn kaart geworden. De foto is niet heel erg mooi geworden maar dat komt omdat het al donker is en ik kon natuurlijk weer niet wachten met mijn kaartje op mijn blogje te zetten, haha.
Wat heb ik zoal gebruikt voor mijn kaart.
Brons en oud-roze metal-linnen cardstock, dp van de Action, enkele mallen van Joy. Wat parel kralen, een stukje wondgaas wat ik heb ge-inkt en de vlinders zijn gemaakt met een floral punch.
De stempel is er een van Studio Light, die ik laatst heb gewonnen en de postcard heb ik geprint. De postzegel is wel een echte maar al heel oud, geen idee van welk jaar mar het is volgens mij al eeuwen geleden dat we 10 cent aan postzegels betaalden, haha.

Mijn kaartje mag dit keer mee doen aan de volgende challenges:

Tot snel!

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Erg mooie en wat een warme kleuren heb je gebruikt.

Gr. Mia

Anoniem zei

Prachtige kaart in mooie kleuren Groetjes Joke

Helen zei

wat een mooie kaart. Gezellig dat je deze maand 3x hebt meegedaan aan onze challenge bij Anmacreatief. We hopen je volgende maand ook weer te zien. Groetjes, Helen

Anita Meijer zei

Wat schitterend gemaakt Heleen, ik vind het er helemaal prachtig uitzien, een toppertje weer meis.
Liefs van Anita

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een heel mooi kaartje. Leuk dat je meedoet aan de challenge van HEI.
Groetjes van Jacqueline

Marianne zei

Ziet er perfect uit.
Liefs, Marianne

corryskaart zei

Nou zeker iets om trots op te zijn want het zijn prachtige bloemen op een erg mooie kaart
Groetjes van corry

jolanda zei

prachtige kaart

Richtsje zei

Leuke bloemen op een mooie kaart Heleen! De kleuren zijn ook heel mooi gekozen en zo samen met je prachtige bloen, echt een heel mooi geheel!

Groetjes Richtje

marcella zei

Prachtige bloemen en een hele mooi kaart ermee gemaakt .Gezellig dat je mee doet bij EHI
Groetjes Marcella

Anoniem zei

Wauw,wat een prachtige bloemen,ook de kaart is erg mooi in prachtige kleuren.Groetjes Joke

Anne-Marije zei

Dit is een prachtige kaart!
Wat leuk dat je deze maand 3x mee hebt gedaan met de AnMaCreatief challenge... Ik hoop je volgende maand ook weer te zien!
xxx Anne-Marije

Caroline zei

Hoi Heleen,
Prachtige kaart heb je gemaakt! Mooi met die stempels. En je eigengemaakte roos is prachtig. Bedankt voor het meespelen in de Challenge van HobbyVision en veel succes. Groetjes, Caroline

Suze Kranendonk zei

Schitterende kaart Heleen gaaf zo de briefkaart met die prachtige roos erop en dan je zelf gemaakte bloemen prachtig, bedankt voor het meedoen aan onze challenge bij het Scrap Cards Challenge blog.

Lieve groetjes Suze

Chantal zei

Mooi gedaan! En wat grappig om een echte postzegel van lang geleden te gebruiken!
Groetjes,
Chantal