Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

dinsdag 30 juni 2015

Viel Gluck

Hallo,

Wat gezellig dat je weer even komt kijken! Komt goed uit want ik heb dit keer een aparte vorm kaart om te laten zien. Ik kwam dit idee ergens tegen op internet en wist gelijk dat ik daar iets mee wilde doen. Het is een ronde kaart op een standaard maar hij is gemaakt uit 2 rechte stroken papier.

Joy!Crafts heeft sinds een poosje het prachtige metalic cardstock aan haar collectie toegevoegd en die is verkrijgbaar in 2 maten. Ik heb in dit geval de maat 30x15 genomen. Die heb ik in 2en gesneden zodat je dus 2 stroken van 30x7,5 krijgt. Die stroken heb ik beiden gerild, telkens op 0,7 van elkaar. Ik heb een scorebord met inch en dan is het dus telkens rillen op een kwart inch. Dan ga je de stroken vouwen, telkens op en neer zodat er een soort waaier ontstaat. Deze 2 gevouwen stroken plak je aan elkaar en ook rond. Daarna duw je de bovenkant naar beneden en zie je dat er een cirkel ontstaat. Eigenlijk net zoals de folded flowers die Joy!Crafts laatst uitgebracht heeft. In het midden plak je er een klein cirkeltje op en dan kun je je kaart verder versieren.

Zo dit is een aardig verhaal weer geworden maar geloof mij het is echt niet moeilijk en zo heb je weer eens een ander modelletje!
Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren en ik wens je dan ook veel succes met het maken van zo'n kaart.

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

woensdag 24 juni 2015

Gefeliciteerd schatje

Hey hallo,

Gezellig dat je weer even langs komt om mijn kaartje te bekijken.
Ik heb dit keer de super schattige stencils met woordjes gebruikt en ook een nieuwe stempel van een roos. Wat zijn die geweldig mooi zeg! Ik heb de roos gestempeld op simpel wit papier en daarna met mijn copics even ingekleurd. Een leuk frame er omheen gedaan en verder verwerkt op een kaart.

Deze keer de kaart niet heel erg volgeplakt omdat ik de woordjes ook mooi uit wilde laten komen. Nog wel een mooie dubbele strik en wat bloemetjes en zo heb je al snel een mooie kaart.

Dank je wel voor je bezoekje en heel graag tot een volgende keer!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

dinsdag 23 juni 2015

Gefeliciteerd

Hallo,

Gezellig dat je er weer bent! Deze keer heb ik een leuke kinderkaart voor jullie gemaakt. Want zoals je misschien nog wel weet heeft Joy!Crafts vorig jaar de bandit elastiekjes uitgebracht. Daar kon je ook van die leuke addies bij krijgen...nou ik kan je vertellen dat ze niet alleen leuk zijn om in je elastiekjes te verwerken maar op een kaart staat het ook geweldig leuk!

Vorige maand zijn er van die gave kleine woordjes uitgekomen en die zijn eigenlijk gewoon recht...maar natuurlijk kun je de randjes ook een beetje inelkaar vouwen zodat je het woordje langs een ronde rand kunt plakken en dat is wat ik op deze kaart heb gedaan. Verder heb ik nog een leuke stempel ingekleurd en de kleuren lekker zoet, in het roze gehouden.




Bedankt voor je bezoekje en ik hoop je snel weer te zien!

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

zaterdag 13 juni 2015

Friends

Hallo,

Wat leuk dat je er weer bent! Kun je ook geen genoeg krijgen van de mooie mei serie van Joy!Crafts? Ik in elk geval niet. Ben weer lekker aan de knutsel geweest met het nieuwste spul. Deze keer heb ik de folding flower er eens bij gepakt, samen met het mooie nieuwe papier van Danielle. De folding flower heb ik 4x uitgesneden, daarna aan elkaar geplakt, gevouwen en in elkaar gelijmd. Nog een mooie metal charm er op en kijk eens wat een leuk effect.
Ook dit keer heb ik alle randjes weer geïnkt om een mooi geheel te krijgen.

Maar dat ik nu met de nieuwe serie aan de slag ben gegaan wil niet zeggen dat de oudere stempels en stencils nu maar voor niks in een la liggen hoor. Want ze passen er weer perfect bij. De leuke vlinder heb ik uitgesneden uit het design papier en toen ook even geïnkt.

Ik vond het gezellig dat je er weer was en hoop je gauw weer te zien hier
Tot snel!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

zaterdag 6 juni 2015

Winnaar!

Hallo,

Een nieuwe mijlpaal is bereikt! Ik zag dat ik 200 volgers heb.
Helemaal geweldig!
...

Maar nu...

Beloofd is beloofd dus vandaag gaat de kaart verloot worden!
Ik heb alle reacties gelezen en de aller leukste is die van...

...

Janita!

Als je me even je adres mailt op heleen1969@live.nl
dan stuur ik jou van de week de kaart toe!

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

Love the little things

Hey hallo,

Komt goed uit dat ik je hier tref want ik heb namelijk weer een leuk kaartje gemaakt wat ik je graag wil laten zien. Joy!Crafts heeft erg gave stempel setjes uitgebracht en met deze set wist ik gelijk wat ik wilde maken. Het is een silhouette stempel dus op mijn kaart moesten ook hier en daar leuke donkere silhouette stencils komen. Ook wist ik dat een silhouette stempel erg goed combineert met leuke lichte inkt en dus heb ik mijn achtergrondje zelf gemaakt met brusho en dit keer dus geen papier blokje gebruikt.

De tekst is eigenlijk een lange tekst maar die heb ik in stukjes geknipt en leuk rond de stempel geplakt met 3D tape. Nu ik wat langer naar mijn eigen kaart kijk vind ik hem haast lijken op een kruiswoord puzzel haha ... en daar ben ik gek op moet ik zeggen!

Ik vond het weer leuk om je hier even te ontmoeten en hoop je snel weer te zien!

 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

donderdag 4 juni 2015

Zwanger...

Hallo lieve allemaal,

Leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen. Nu moeten jullie na het lezen van de titel niet allemaal gelijk denken dat ik zwanger ben, want dat is niet zo! Hou op zeg ik ben 46 en heb al 3 kids op de wereld gezet. Nee hoor ik wacht gewoon nog een paar jaar en dan hoop ik ooit wel oma te worden.
Maar waarom dan wel deze titel?
Bij Joy!Crafts hebben ze deze maand hele gave kleine stempeltjes uitgebracht. Het zijn allemaal puzzelstukjes en zeg nou zelf als je zwanger bent dan is het natuurlijk wel het leukste om het iedereen op een originele manier te vertellen. Nou Ik kan kan je zeggen dat deze stempel set echt origineel is!

Het leven op zich is al een puzzel en zo af en toe komt er weer een puzzelstukje bij. Ik heb de leuke kleine stempeltjes uitgeknipt en met 3D tape in de stempel frames geplakt. 

Ik heb een beetje ongebruikelijke maat van kaart gebruikt, hij is namelijk 13,5x17,5 en dus is het een enkele kaart geworden waar ik een standaard achter heb geplakt.

Ik hoop dat jullie weer de nodige inspiratie hebben opgedaan hier. Ik vond het gezellig dat je er was en zie je graag snel weer terug.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

dinsdag 2 juni 2015

Schatje


Hallo,

Wat gezellig dat je er weer bent! Ik ben weer heerlijk bezig geweest met de nieuwe collectie van mei. Heb je bijvoorbeeld de gave ouderwetse camera's al gezien? Of de super geweldige kleine woordjes? Nou ik ben er mee aan de slag gegaan en het was weer niet moeilijk om weer iets nieuws er mee te bedenken.

Ik heb een soort fotolijstje gemaakt van een al wat ouder stencil van Gerti. Die blijft toch mooi om te gebruiken en je kunt em op zoveel manieren invullen op je kaart. Deze keer heb ik hem gemat met het prachtige zwarte kraft. Een leuk plaatje er achter van het blokje every day en toen heb ik de tiny words er bij gepakt en gesneden in wit en zwart. Als je goed kijkt dan kun je zien dat ik die 2 ietsje scheef achter elkaar heb geplakt zodat het lijkt of er een schaduwrandje om heen zit.

De camera heb ik met wat inkt bewerkt en ook het design papier heb ik een beetje oude look gegeven. Dan nog een leuk stukje ribbon met een strik er achter en walla!

Super dat je er was en ik hoop je snel weer te zien hier!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png