Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

woensdag 3 februari 2016

Hello, is it me you're looking for...

Hallo lieve allemaal,

Hebben jullie de leuke nieuwe lantaarntjes al gezien? Wat zijn ze schattig. Toen ik er 1 uitgesneden had, in simpel wit, om even te proberen kwam mijn zoon bij mij staan en keek eens even heel bedenkelijk. Ik vroeg hem wat er was en toen zei hij:"mam dat ding lijkt wel op een Engelse telefooncel." Hmmm... zo had ik het nog niet bekeken maar vond het idee niet zo gek eigenlijk, dus ik ben dat uit gaan werken. Nou je had m'n zoon moeten zien toen ik hem het eindresultaat liet zien...trots natuurlijk. Goed idee he mam, zei hij, zeker vent, een heel goed idee!

Nou nu heb ik wel weer genoeg gekletst en zal ik jullie mijn Engelse telefooncel laten zien.


Ik ben begonnen met het uitsnijden in het rood. Toen heb ik het ronde knopje op de bovenkant er af geknipt. Aan de binnenkant een zelf gefreubelde telefoon gehangen en de buitenkant gepimpt met grasjes, takjes en bloemetjes. Als allerlaatste nog een klein Engels mannetje er naast en het geheel op een ondergrond van jute gezet.


Ik hoop dat jullie mijn Engelse telefooncel net zo leuk vinden als ik en weet heb ik jullie wel geïnspireerd en kom ik ooit ergens zo'n soortgelijke telefooncel tegen.
In elk geval bedankt voor je bezoekje en graag tot snel!
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

2 opmerkingen:

Claudia Rogier zei

heel mooi.

grtjs
Claudia

Lisbeth van den heuvel zei

hoi
superleuke en toffe creatie
grtjs lisbeth