Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zondag 28 februari 2016

Joy en love Paris

Hallo allemaal,

Met het zonnetje op de ramen en een heerlijk muziekje op de achtergrond schrijf ik dit berichtje. Het lijkt wel lente vandaag, daar word ik gewoon blij van. Van mijn volgende kaart word ik ook blij trouwens. Dit is toch zo'n leuke lijn, met de Eiffeltoren. Parijs staat natuurlijk voor liefde en dat is ook wat ik terug wilde laten komen in mijn kaart en ik denk dat dat ook goed gelukt is.


Ik heb het super mooie nieuwe papier gecombineerd met een al wat ouder blokje uit de travel serie. De Eiffel toren heb ik uitgesneden met het prachtige metalic cardstock waardoor die bijna echt lijkt. En ook de bingo stempels vond ik hier perfect bij passen. Achter de bingo kaartjes heb ik een stukje verbandgaas geplakt wat ik een beetje bruin gemaakt heb met wat inkt. Alle randjes heb ik met dezelfde inkt bewerkt waardoor alles nog beter tot zijn recht komt. Uiteindelijk met nog wat bloemetjes met wat blaadjes een leuke toef gemaakt en ik waande me bijna in Parijs...

Leuk dat jullie weer even langs kwamen om mijn kaartje te bewonderen en ik hoop jullie snel weer te zien.
 photo Groetjesleegpng_zps7261f41e.png

Geen opmerkingen: