Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

woensdag 6 april 2011

een memohouder

Wie kent dat nou niet.... er is iets op in de keuken en er wordt vanuit de keuken geroepen:" mammmm, de pasta is oohoopp." of je bent aan het koken en ineens merk je dat de peperbus leeg is. Dat zijn van die dingen die je niet dagelijks hoeft te kopen en dus vergeet je de eerstvolgende keer dat je bij de winkel bent om die bewuste pasta of peper weer mee te nemen.
Nou zag ik in de laatste hobbyjournaal daar een hele leuke en creatieve oplossing voor. Een gepimpte koffiefilter! Geweldig!!! Dat ik daar nooit eerder op gekomen ben. Ik heb em nu op de zijkant van m'n koelkast gehangen en er nog een potlood bij gedaan. Iedereen de instructie gegeven dat als er iets op is, schrijf het dan op het kleine memoblokje.
Zo dit is em geworden! Nu nog afwachten of het ook gaat werken natuurlijk. Maar in elk geval staat het leuk op de koelkast en was het leuk om te maken.


4 opmerkingen:

helma's crafting zei

Wat een goed idee van je, en het staat nog leuk ook.Hij is echt leuk geworden zo.
groetjes,Helma

Tinie zei

Heel erg mooi, wat een geweldig idee!!

Groetjes Tinie

Chantal zei

Wat een leuk en handig idee zeg! Hartstikke grappig zo een koffiefilter!

Groetjes,
Chantal

Scrap en Kaartenfun zei

Hoi Heleen,

Dit was ik op een ander blog nog niet tegen gekomen. Wat een heel leuk idee en nu maar hopen of het werkt.
Ik ben gelijk volger geworden en kom nog weleens langs.
Leuk dat je meedoet voor de Candy's.
Wie weet??
Groetjes Lida