Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

zaterdag 16 april 2011

Zwart/wit....Black/white

Weer een leuke challenge afgemaakt vandaag voor Stampavie and more. De opdracht luidde zwart. Natuurlijk heb ik dat met wit gecombineerd. Ik vind het echt een geweldige combi geworden. Het was de bedoeling om er nog een extra challenge in te verwerken alleen is daar iets mis gegaan. Daar was de opdracht om geen design papier te gebruiken, dat is wel gelukt. Alleen moest er ook nog een hanglar op gebruikt worden en dat heb ik dus vergeten. Dus gaan we daar nog een andere keer mee aan de slag.
Zoals ik al zei het is een ontwerp zonder design papier dus het achter grondje heb ik ge-embossed met een mal voor de cuttle-bug. Daarna heb ik het ge-inkt met distress. Het tekst stempel is van Eline. De bloemen van Marianne design en de silhouette heb ik via een ruil op hyves gekregen en is dacht ik ook van marianne design.

I finished another fun challenge for Stampavie and more. The assignment was black. Of course I combined it with white. I really like this combi. The intention was to make an extra challenge to process, only there went something wrong. There was commissioned not to use design paper and that is successful. Only I had to use a Hanglar and I have forgotten thet. So I will make that another time.
As I said it's a design without designer paper so the background I embossed with a mall for the cuttle bug. Then I inked with distress. The sentiment is Eline. The flowers from Marianne design and the silhouette, I have been through an exchange on hyves and thought it is also a marianne design.

Dit is mijn kaartje geworden die ik nu snel in ga sturen op Stampavie and more. Tot de volgende keer en.... laat een reactie achter!
This became my card, wich I will send now to Stampavie and more. See you next time and.... leave me a comment!


1 opmerking:

Chantal zei

Wow, wat een prachtige, sjieke kaart! Zo zie je maar dat je hele mooie kaarten kan maken zonder dessinpapier!

Groetjes,
Chantal