Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

donderdag 14 april 2011

Vogelhuisje /Birdshouse

Ik ben eens even mijn blog een beetje aan het veranderen geweest. Heb een ander jasje aangetrokken en alles is voor mij weer even overzichtelijk. Ondertussen had ik een vaogelhuisje gemaakt maar die kon ik niet eerder hier plaatsen omdat het voor de verjaardag van de juf van mijn jongste zoon was. Vandaag is ze jarig en ze heeft inmiddels haar kadootje gehad. Therese, gefeliciteerd!!!
Ik heb haar kadootje gelijk gecombineerd met de challenge van DML waar het over de lente moest gaan en natuurlijk moest er een magnoliaatje in verwerkt zijn.
Ik heb design papier van K&companny gebruikt een stempeltje van (hoe kan het ook anders)Magnolia en de creatables zijn van Marianne Design hier en daar een vlindertje en een bloemetje, en de vogels niet te vergeten heb ik bij blokker gekocht.
Dit is mijn eind resultaat

I decided to change my blog a little bit and have attracted a new look and everything is equally clear to me again. Meanwhile I made a birdhouse but I could not post here before because of the birthday of the teacher of my youngest son. Today is her birthday and he has has given her the gift. Therese, congratulations!
I have combined it with the challenge of DML where the spring had to go and obviously had a magnolia are processed.
I have used designer paper from K&companny, a stamp from (what else) and Magnolia and the creatables from Marianne Design here and there a butterfly and a flower, and birds are not to forget when I bought from blokker.
This is my final result

Ik ben erg benieuwd naar wat jullie van mijn creatie vinden en hoop dat er weer veel reacties achter gelaten worden!

I'm curious what you think of my creation and hope to find that a lot of comments left behind!9 opmerkingen:

Tinie zei

Wat een geheel, het ziet er schitterend uit!!!
Groetjes Tinie

* Üla * zei

Geweldig leuk vogelhuisje, Heleen!
De juf was zeker erg aangenaam verrast met zo'n prachtig kadootje. Leuk dat je meedoet bij Dutch Magnolia Lovers challenge!
groetjes Ula

Gemma zei

Daar zal de juf blij mee geweest zijn, erg mooi! Groetjes Gemma

Christa zei

Hoi Heleen , wat een super mooi vogelhuisje heb je gemaakt. Erg leuk kado-idee. En dat vogeltje er bij maakt het helemaal af. Bedankt voor het meedoen bij DML. Creatieve groetjes van Christa.

Yvonne zei

Wat een schat van een vogelhuisje heb je gemaakt zeg! Prachtig!
Superleuk dat je meedoet aan onze DML Challenge!
Groetjeszz
Yvonne

Chantal zei

Hartstikke leuk vogelhuisje zeg! En je blog is ook leuk veranderd! Succes met de challenge!

Groetjes,
Chantal

Anoniem zei

AAhhh!!! Heleen, wat mooi! Het is toch niet te geloven. Ik ga het land uit en jij gaat zo iets moois maken. Snik, ik kan het niet "live" zien. Het is maar goed dat er internet is.

Ik snap niks van dat "Profiel selecteren". Ik klik wel op anoniem. LOL! Hanna

Petronella zei

Wat een snoezig huisje en wat ziet je blog er leuk uit. Mag ik vragen hoe je dat hebt gedaan?

hobby@Janet zei

Wat een mooi vogelhuisje heb je gemaakt!!
Bedankt voor het meedoen bij DML !!

Groetjes Janet