Welkom,
Leuk dat je even bij me langs komt, kijk rustig rond , laat een reactie achter en misschien vind je het ook leuk om volger te worden .


Volgers

donderdag 28 april 2011

Voor m'n dochter

Vandaag heb ik een klein schilderijtje gemaakt voor m'n dochter. Nog even en dan heeft ze haar examen. Ze vind het allemaal reuze spannend, en dat is het natuurlijk ook. Ik weet nog goed van mezelf vroeger dat ik examen had. Maar toen was de tijd heel anders en moest je je niet aanstellen als je zei dat je nerveus was. Nu kan dat wel en ik vind het dan ook helemaal niet raar dat ze een beetje zenuwachtig is. Daarom heb ik dit voor haar gemaakt. Even laten weten dat ik met haar meeleef.
Ik heb het idee bij een vriendin van mij gezien van de week en ik wist zeker dat ik er ook ergens een patroon van moest hebben. En ja hoor... hij stond in de cards only. Ik vond het super leuk om deze te maken en moet zeggen dat ik em zelf best goed gelukt vind. Deze keer dus helemaal niet voor een challenge ofzo, maar dat hoeft ook niet altijd.

Today I made a little Scenery for my daughter. Soon then her exam starts. She find it all very exciting, and that's of course. I remember myself once I had exams. But that time was very different and you should not appoint you if you said you were nervous. Now you can do and I think it not strange that she was a little nervous. So I have made it for her. Just to let her know that I sympathize with her.
I got the idea from a friend of mine, I saw it at her house this week and I was sure I also had something of a pattern. And yes ... He was in the cards only. I thought it was super fun to create it and must say that I find em myself quite well done. This time is not a challenge or something, but that does not have to be always.
Dit is het geworden en ik ben benieuwd naar alle reacties. Laat gerust een berichtje voor me achter!
This is the result and I'am very curious at all the reactions. Don't mind to leave me a message!

3 opmerkingen:

majo zei

Wat een prachtige kaart is dit zeg. Eeen echt schilderijtje. Gr Majo

Bea zei

hallo Heleen,

Wat leuk schilderijtje heb je voor je dochter gemaakt. Ik wens haar sterkte en hoop dat ze slaagt.

Groetjes Bea.

Chantal zei

Erg leuk zo een schilderij! En veel succes voor je dochter!

Groetjes,
Chantal